Novosti

Gradionica & MAKERbuino vas uče izgraditi vlastitu igraću konzolu!

Od 27.6. do 30.6. Gradionica & MAKERbuino rade s vašim klincima vlastitu igraću konzolu

Ukoliko vaše dijete ne može prisustvovati „Ljetnom kampu u Gradionici“ (više na http://bit.ly/ljeto-u-Gradionici ) te je usput i starije od 10 godina, njegovim „mukama“ prije odlaska na more – došao je kraj!

Gradionica i MAKERbuino pripremili su za vaše klince ovu genijalnu radionicu na kojoj će svi polaznici napraviti vlastitu igraću konzolu u 4 dana! Zar vam već nismo rekli da je „Najzanimljivije ljeto ove godine je u Gradionici“? :)

Tijekom ove četverodnevne radionice, polaznici će postati mali majstori lemljenja, upoznati će se sa svim dijelovima igraće konzole, kako ona radi i koje su osnove njene elektronike. Po završetku radionice, svaki polaznik svoju igraću konzolu dobiva u stalno vlasništvo i naravno, nosi je doma.

Takvu igraču konzolu, poslije svatko od polaznika može dodatno programirati, spajati s drugim MAKERbuino konzolama, hvaliti se svojim graditeljskim umijećem i uživati u gomili dostupnih igrica.

Tečaj je idealan za djecu od 10 ili više godina starosti koja žele naučiti nešto o izradi elektroničkih uređaja i otkriti čari (i zamke) lemljenja. Kao što znamo, lemljenje je proces spajanja dvaju metalnih ili nematalnih dijelova s pomoću rastaljenoga veznoga sredstva (lema). Samim time potrebno je da polaznici budu pažljivi te slušaju upute i savjete Alberta Gajšaka i Ivana Deckera koji će voditi ovu radionicu.

Sve materijale za izradu konzole dobiti će te na radionici.

Cijena četverodnevne radionice po polazniku iznosi 600 kuna.

Mjesta su ograničena tako da se prijavite što prije.

Od 27.6. do 30.6.2017.

Vrijeme

Naziv radionice i dobni uzrast

Cijena po polazniku

13:00 - 15:00

Izradite svoju igraču konzolu 10+

600 kuna

Za sve informacije o terminima i uvjetima pohađanja tečaja - javite nam se!

Zapratite nas...

Gdje se nalazimo

Prijavite se na naš Newsletter

Prijava