Novosti

Dragi ljubitelji LEGOedukacije!

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam našu novu učionicu u Petrovoj 60 u Zagrebu. Učionicu smo nazvali "Gradionica" obzirom na njenu svrhu u izgradnji znanja, strojeva i dobre atmosfere za druženje.

Prilikom uređenja prostora, potrudili smo se da stvorimo optimalne uvjete za učenje i istraživanje u poticajnom i ugodnom ambijentu, tako da smo vodili brigu o ergonomiji, dobroj rasvjeti te prostoru za odmor i opuštanje.

Svi radni stolovi mogu se podešavati za stajanje i sjedenje, što uvelike pomaže aktivnosti tijela i uma, a ujedno omogućava lakšu komunikaciju i kretanje po učionici. Prostor za rad je dobro osvijetljen i imamo dovoljno mjesta za naše pokuse i mjerenja.

Na raspolaganju im je prostor za odmor "chill kutak" i čajna kuhinja gdje se mogu opuštati i okrijepiti.

Prostor je zamišljen da ga učenici "prisvoje" odnosno brinu za sve elemente urednosti i čistoće, tako da se u prostor može ući ISKLJUČIVO u čistoj obući (za tu svrhu osigurali smo šlape raznih veličina), te svatko posprema iza sebe stvari koje koristi.

Učionica će se koristiti za održavanje tečaja i radionica, te za klupske aktivnosti poput priprema za razna natjecanja (Robocup, FLL i sl.), slobodnu igru i projekte koji zanimaju članove kluba.

Nadamo se da će djeca osim rada u klubu poželjeti doći podružiti se sa svojim prijateljima, i kod nas pronaći svoje utočište :)

U kuhinjici su dobrodošli svi zdravi napitci i grickalice, te je moguće skuhati tople napitke.

U izgradnji je i knjižnica s knjigama i atlasima vezanim uz nama srodne teme. Donacije u obliku knjiga i sl. edukativnih materija su dobrodošle.

Gdje se nalazi Gradionica?

{mosmap labeltext='L' width='600'|height='500'|lat='45.81762'|lon='15.99753'| text='LEGOedukacija u Gradionici'|tooltip='LEGOedukacija u Gradionici'| marker='1'|align='center' }

Zapratite nas...

Gdje se nalazimo

Prijavite se na naš Newsletter

Prijava